Blog - mindent a készház építésről

Tudjon meg többet könnyűszerkezetes családi házainkról!

Most szeretne vásárlóként az ingatlanpiacra lépni, és új ház építésén gondolkodik? Ilyenkor rengeteg kérdés vetődhet fel kezdve az építési telek elhelyezkedésétől a ház méretén keresztül egészen a házépítés technológiájáig. Lássuk, miért is lehet érdemes készház mellett dönteni!

A könnyűszerkezetes készházak elérhető, modern megoldást kínálnak, így egyre népszerűbb választást jelentenek az új otthont keresők körében. Éppen ezért ezúttal érdemes a készházak építési technológiáját egy különleges oldalról is megvilágítani – a biztonság oldaláról.

Sivatagi területen vagy hideg éghajlaton az energiatakarékos készházak optimális tervezése és kivitelezése - az éghajlati és a földrajzi körülményeket alapul véve - a hideg és a meleg negatív hatásait kiküszöbölve -  a kihívásoknak való maximális megfeleléssel, a megfelelő technológiák alkalmazásával és az előnyök kiaknázásával történik.

1. oldal / 4

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.