Blog

Tudjon meg többet könnyűszerkezetes családi házainkról!

A fa egy megújuló erőforrás, és ha fenntartható módon használják, akkor környezetbarát építkezési lehetőség. A készház épületek kialakításakor felhasznált fenyő- és lucfenyőfák környezetbarát módon szerezhetők be, az erdők állandó megújulása pedig biztosítja a fenntarthatóságot. Ezzel szemben, a téglaépületek építése során a természeti erőforrások kimerülése és a károsanyag kibocsátás jelentős problémákat jelentenek.
A készház építés másik előnye a nagy energiahatékonyság. A készházak jobban szigetelnek, mint a téglaépületek, így a fűtési és hűtési költségek alacsonyabbak lehetnek. A fa alacsony hővezető képessége és természetes szigetelőképessége miatt a faépítésű készházak melegen tartják a belső teret a hideg téli hónapokban, míg a nyári melegben pedig természetes hűtést biztosítanak.
 
Ha Önnek is számít a környezet ahol él, akkor kérjen ajánlatot készház építésre!

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.