Ügyfélvélemények

Ügyfeleinkvéleményeimondták

Egyre többen mondanak igent az energiatakarékos házakra

Ügyfeleink véleménye a Gerliczky Készházakról

Az otthonteremtés minden esetben költséges dolog, de a családi házak esetében különösen megfontoltnak kell lenni.

Mennyi pénzt emészt fel az építkezés?

Megbízhatóak a vállalkozók, és betartják a kitűzött határidőket?

Vajon elszállnak majd a költségek?

Mennyibe kerül majd a ház üzemeltetése?

Megannyi kérdés, amelyek eltántoríthatják még a legelszántabbakat is.

Egy könnyűszerkezetes kulcsrakész házzal viszont nemcsak egy minőségi ingatlant nyerünk, hanem a bizonyosságból fakadó nyugalmat is: a kiszámítható büdzsé, a saját üzemben történő gyártás és a gyors helyszíni felépítés elejét veszi az aggodalmaknak, az energiahatékonyságból adódó alacsony üzemeltetési költségek pedig végképp a készház építés felé billenti a mérleget. Mindezt elégedett ügyfeleink is alátámasztják.

Kiss-Hermann Ildikó - Pilisjászfalu

Szerekezetet vásároltunk. A tervezővel is tökéletes volt az összhang, mindenben segítettek. A gyártást meg tudtuk nézni a csepeli üzemben, majd egy nap alatt állt a házunk emelt szerkezetkészen. A tetőpaneleket is egyből helyükre illesztették, majd másnap be is cserepeztek. Minden szépen illeszkedett, semmilyen gond nem volt. A fastő szerint aki az utómunkát végezte, még nem találkozott ilyen párhuzamos és merőleges falakkal :-D

Varga Gáspár - Szada

Az új otthonunk felépülésének minden pillanatát csodás volt figyelemmel kísérni, mert pontosan tudtuk, hogy mikor lesz kész, és mennyibe fog kerülni. Így tényleg örömmel vágtunk bele, mert maximális biztonságérzetet adott a Gerliczky készházak lelkes és segítőkész csapata.

Veres Imola - Szombathely

Több okunk is volt arra, hogy a készház építés mellett döntsünk, és azóta sem láttuk hátrányát, hogy belevágtunk valami újba, sőt csak előnye van. Családi házat szerettünk volna, és utánajártunk a lehetőségeknek a költségek és a szakemberek tekintetében. A könnyűszerkezetes készház jött ki győztesként. Rátaláltunk a Gerliczky-készházakra, hozzáállásuk és referenciáik meggyőztek minket. Teljes mértékben elégedettek vagyunk az általuk végzett profi munkával.

Kéri Beatrix - Diósd

A mai világban nem olyan egyszerű új házba költözni. Az árak folyamatosan emelkednek, míg a kedvünk az építkezéshez, egyre kevesebb lett. Osztottunk, szoroztunk és végül a készházra esett a választásunk, azon belül is a Gerliczky készházakra. Itt kaptuk a legkorrektebb árajánlatot és az összes kérdésünkre megkaptuk a választ. A legfontosabb pedig, hogy végre egy olyan otthonunk lett, amire mindig is vágytunk.

Berecz Orsi - Szigetszentmiklós

Két gyerek mellett vágtunk bele a készház építésbe, így nekünk az elsődleges szempontok között volt, hogy ne nekünk kelljen foglalkozni a részletekkel. Mi egy kulcsrakész készházba szerettünk volna beköltözni, amit úgy alakítanak ki, építenek meg, ahogy mi elképzeltük. A vágyunk teljesült Gerliczky csapatával. Nekünk tényleg csak beköltöznünk kellett. Nem idegeskedtünk, hogy nem kaptunk ezt vagy azt, mindent ők szereztek be, intéztek el. A házunk pont olyan lett, amilyet kitaláltunk, megbeszéltünk. :-)

Farkas Mariann – Dorog

Sokat gondolkodtunk, hogy egyedileg terveztessünk házat vagy készházat válasszunk, de miután megláttuk a Gerliczky készházak alaprajzait, egyből eldöntöttük, hogy e mellett tesszük le a voksunkat. A terek gazdaságos kialakítása, a gyors kivitelezés és persze az építkezés ára nagyon csábító volt, és boldogok vagyunk, hogy készház mellett döntöttünk. A burkolatokat mi választottuk ki, ezért a ház részletei a mi egyéniségünket tükrözik. Igazán otthonos házikó lett, amelyet a gyerekek is imádnak. A Gerliczky készházakat mindenkinek ajánljuk!

Miklósi Dávid, Cegléd

Számunkra sosem volt kérdés, hogy ha egyszer belevágunk egy építkezésbe, akkor nem a hagyományos módszerek mellett döntünk. Már évekkel azelőtt tervezgettünk, hogy megvettük volna az ideális telket. Többféle lehetőség felmerült a rönkháztól a konténerházig, de a sok latolgatás, az előnyök-hátrányok összegyűjtése és mások tapasztalatainak meghallgatása után a mérleg nyelve a könnyűszerkezetes készházak felé billent. Felvettük a kapcsolatot több kivitelezővel, akik közül a Gerliczky Kft. volt a legszimpatikusabb mind a referencimunkák, mind a világszemlélet tekintetében. Nagyon korrekt cég, azért mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki azt szeretné, hogy az építkezés flottul és nyugodtan történjen.

Liszták Kristóf, Keszthely

A Gerliczky készházzal kapcsolatban csak pozitívan tudok nyilatkozni. Végighallgattam néhány építkezés történetét a baráti körben, néha egészes elképesztő mértékben ugrottak meg a költségek, vagy akár egy-két évvel is elhúzódott a folyamat. Én ezt nem akartam, és olyan megoldást kerestem, amelyiknél ilyesmi garantáltan nem történik meg. A Gerliczky Kft.-t csak ajánlani tudom, rendkívül korrektek, és a megrendelő azt és úgy kapja, amiben megegyeztek.

Agárdi András - Érd

Örülünk, hogy aGerliczky Készházakat választottuk, rendkívül ruggalmasak voltak, bonyolultan indult a tervezés, mindent szerettünk volna, de sajnos nem engedhettük meg. Segítettek megtalálni, mi az ami fontos és miről mondjunk le. Így tökéletes, energiatakarékos otthont kaptunk.

Kispál Judit - Budaörs

 Fontos számunkra a környezettudatosság. Örültünk, hogy olyan elérhető technológiát találtunk Magyarországon is, ami már nyugaton alap. A ház is tökéletes lett, a hőszivattyús padlőfűtést pedig alig várjuk, hogy kipróbáljuk, noha végül napelemről le kellett mondani.

Hidegh Tamás - Érd

Sokáig éltünk lakásban, régóta vágytunk saját családi házra, de nem találtunk megfelelőt, mert vagy megfizethetetlenek voltak, vagy nem mertünk belevágni nagyobb átalakításba. A baráti beszélgetések terelték a figyelmünket a könnyűszerkezetes készházak felé. Keresgélni kezdtem, így találkoztam a Gerliczky-készházakkal. Az van, amit ígérnek: igényes ház megfizethető áron, ami gyorsan elkészül.

Szilágyi Judit - Gyöngyös

Családunk gondolkodásában mindig is nagyon fontos szerepet játszott a környezettudatosság. Igyekszünk úgy élni a mindennapjainkat, hogy a lehető legkevésbé terheljük a környezetet. Az otthonunkat is ennek tükrében álmodtunk meg. Számunkra fontos szempont az energiatakarékosság, és nemcsak a költségek, hanem a szemléletünk miatt is. Jól választottunk a Gerliczky készházzal, mert jó a környezetnek, és jó nekünk is. Win-win.

Gaál Emese - Dunaújváros

A párommal végre külön tudtunk költözni a szülőktől. Ez már önmagában is nagy öröm, de hogy még egy energiatakarékos, kizárólag a mi igényeinkre szabott házba, az plusz öröm. Ahogy mások is, mi is tele voltunk kérdésekkel, de Gerliczky csapata hatalmas türelemről és szakértelemről tett tanúbizonyságot. Félve vágtunk bele az építkezésbe, aggódtunk, hogy macerás és lassú lesz, de nem így lett! A munka gördülékenyen ment, végig bevonva minket. Nagyon elégedettek vagyunk és szívből ajánlom a Gerliczky csapatot és házaikat.

Pető Andor - Pécel

Mindig is hittem az új technológiákban, ezért nem volt kérdés, hogy készházat szeretnék a családom számára. Elég szűkös a bejáró a telkünkhöz, de Gerliczkyék csapata ezt is megoldotta, így nem jelentett gondot a ház gyors összeszerelése. Az egész folyamat nagyon gyors volt, és nem járt semmilyen fejfájással, ami téglaház kivitelezése esetén biztos tapasztalható lenne. Őszintén, ezelőtt is családi házban laktunk, és nem érezzük, hogy a készház minősége bármiben rosszabb lenne. Sőt! Még egyszer köszönöm a segítséget!

Pálfi Ivett – Dunakeszi

Évekig gondolkodtunk, hogy pesti lakásunkból családi házba költözzünk, és amikor megérkezett a harmadik baba, már tényleg dönteni kellett. Az ingatlanárak eközben csak emelkedtek, így nagyon örültünk, amikor megismerkedtünk a könnyűszerkezetes készházakkal. Már egy éve lakunk új házunkban, úgyhogy volt időnk alaposan kipróbálni, és maximálisan elégedettek vagyunk. A komfortérzetet tekintve semmi különbséget nem találok egy téglaépítésű házzal szemben, hiszen itt tényleg minden a legújabb technológiákkal készült el. Köszönöm a gyors és precíz munkát!

Bercsényi Zsigmond, Székesfehérvár

Professzionális hozzáállásuk és rendkívül korrekt áraik miatt döntöttünk úgy a feleségemmel, hogy egy Gerliczky készházban szeretnénk élni. Tímea és Károly nagyon szimpatikus és megbízható házaspár, az életfelfogásuk sokban hasonlít a miénkhez, és ez nekünk legalább annyira fontos volt, mint a gyors, pontos, zökkenőmentes építkezés.

Jakab Bori, Tata

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk környezettudatosan élni, ami a nemcsak a mindennapos döntéseinkre, hanem a hosszú távú céljainkra is igaz. Első gyermekünk megszületése után döntöttük el, hogy szeretnénk kertes házban élni, ahol fenntarthatóbb és természetközelibb életmódot folytathatunk, mint egy sorház lakásában. Az is fontos volt számunkra, hogy az építkezés és az új otthonunk is a lehető legfenntarthatóbb legyen, amennyire a lehetőségeink engedik, ennek megfelelően kezdtük keresni a megoldásokat. Viszonylag gyorsan rábukkantunk a Gerlicky féle kulcsrakész könnyűszerkezetes házakra, és a második gyermekünk már új, csodaszép otthonunkba érkezett.

A készházak rendkívüli előnye az előgyártási technológiában rejlik, így egy könnyűszerkezetes ház építése olcsón és gyorsan kivitelezhető. A nálunk elérhető házak előzetesen elkészült tervek alapján készülnek, így a költséghatékonyság már a rajzasztalon jelentkezik. Az ügyfeleinkkel történő megállapodás után üzemünkben gyártjuk le a ház szerkezeti elemeit, majd azokat a helyszínen szereljük össze, szavatolva a hatékony építkezést. Kérje kollégáink segítségét, és költözzön be Ön is új otthonába akár 7 hónap kivitelezési idővel!

Szép, komfortos és korszerű otthonra vágyik?

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.
logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.