Méretpontos falszerkezet

Ökologikus építkezés megújuló nyersanyagokból

Stabil és jól szigetelt falszerkezetkönnyűszerkezet

Készházaink építésénél két fő célunk van:

  1. Jól élhető otthont teremteni
  2. Ökologikus építést alkalmazni

Ezek alapján jött létre új falszerkezetünk készházainkba, amely kiváló minőségű természetes anyagokat használ, a legjobb hőszigetelési, stabilitási, és hangszigetelési értékekkel. A Gerliczky készház télen tartósan melegen tart, nyáron nem engedi átmelegedni otthonát.

Üzemünkben minden házfal milliméteres pontossággal készül, ezt szakembereink tapasztalata és munkakörülményei teszik lehetővé. Elkötelezettek és hívei a munkának, amelyet cégünk képvisel.

Falszerkezetünk rétegrendje (belülről kifelé haladva):

  • 15mm Rigips RF tűzgátló gipszkarton
  • 1 rtg. Dörken GP párazárás (kérésre Rothoblaas control fólia)
  • 12mm OSB 3 építőlemez
  • 20cm KVH faváz, közte Isover Uniroll Plus öntartó üveggyapot szigetelés (EUCEB minősítéssel)
  • 40 mm Steico Protect Dry homlokzati hőszigetelés (természetes fagyapot szigetelés, a vastagsága kérésre növelhető 160 mm-ig)

Minden alapanyag minőségellenőrzést követően kerül felhasználásra. Minden szükséges csővezeték és szigetelés már be van építve az egyes falakba. A környezet kedvéért csak jól kezelt és regionális erdőkből nyerik az anyagokat. A páragát, amelyet a belső rétegek közé helyezünk, védi a vázszerkezetet a nedvességtől.

Mivel a szükséges csöveket a szakemberek már a gyárban behelyezik, így a fal készen áll a festésre és a homlokzat kialakítására. Ezután az egyes falelemek elkészülnek és készen állnak arra, hogy felállítsák ott, ahol Ön szeretne élni.

Falszerkezet innovatív megoldással

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.