Méretpontos falszerkezet

Ökologikus építkezés megújuló nyersanyagokból

Stabil és jól szigetelt falszerkezetkönnyűszerkezet

Készházaink építésénél két fő célunk van:

  1. Jól élhető otthont teremteni
  2. Ökologikus építést alkalmazni

Ezek alapján jött létre új falszerkezetünk készházainkba, amely kiváló minőségű természetes anyagokat használ, a legjobb hőszigetelési, stabilitási, és hangszigetelési értékekkel. A Gerliczky készház télen tartósan melegen tart, nyáron nem engedi átmelegedni otthonát.

Üzemünkben minden házfal milliméteres pontossággal készül, ezt szakembereink tapasztalata és munkakörülményei teszik lehetővé. Elkötelezettek és hívei a munkának, amelyet cégünk képvisel.

Falszerkezetünk rétegrendje (belülről kifelé haladva):

  • 15mm Rigips RF tűzgátló gipszkarton
  • 1 rtg. Rothoblaas waporlies párafékező fólia (kérésre Rothoblaas control fólia)
  • 12mm OSB 3 építőlemez
  • 20cm KVH faváz, közte Isover Uniroll Plus öntartó üveggyapot szigetelés (EUCEB minősítéssel)
  • 40 mm Steico Protect Dry homlokzati hőszigetelés (természetes fagyapot szigetelés, a vastagsága kérésre növelhető 160 mm-ig)

Minden alapanyag minőségellenőrzést követően kerül felhasználásra. Minden szükséges csővezeték és szigetelés már be van építve az egyes falakba. A környezet kedvéért csak jól kezelt és regionális erdőkből nyerik az anyagokat. A páragát, amelyet a belső rétegek közé helyezünk, védi a vázszerkezetet a nedvességtől.

Mivel a szükséges csöveket a szakemberek már a gyárban behelyezik, így a fal készen áll a festésre és a homlokzat kialakítására. Ezután az egyes falelemek elkészülnek és készen állnak arra, hogy felállítsák ott, ahol Ön szeretne élni.

Falszerkezet innovatív megoldással

Blogbejegyzéseink

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.