Gerliczky Készházak

könnyűszerkezetes családi házak profi kivitelben

Gerliczkykészház gyártáskönnyűszerkezetes családi ház

Mit kell tudni a könnyűszerkezetes készházakról?

A Gerliczky-készházakat speciális házépítési konstrukció jellemzi, amelynek számos előnye van a hagyományos metódusokkal szemben. Tökéletes választásnak bizonyulnak, ha ragaszkodunk a gyors és költséghatékony építkezéshez, és az újonnan megépített otthonunk üzemeltetését is szeretnénk jutányosan és környezetkímélő módon megoldani.

Pusztán az, hogy egy ház téglából épül, még nem jelenti, hogy ne találhatnánk nála jobbat, sőt egy professzionális technológiával és kifogástalan, energiatakarékos alapanyagokból készülő minőségi készházzal csak nyerhetünk: időt, pénzt és nyugalmat. A Gerliczky készház árak, minőség és ökológiai lábnyom tekintetében is az élmezőnyben vannak. Ismerje meg a könnyűszerkezetes készházak előnyeit!

Milliméter pontos üzemi gyártás

Milliméter pontos üzemi gyártás

Modern, innovatív, kiváló minőségű alapanyagok, milliméteres pontossággal előgyártott elemek. A professzionális, az építőiparban kimondottan gyorsnak tekinthető gyártási folyamatot precíz és átgondolt tervezés előzi meg, és e két tényezőnek köszönhető az energiatakarékos házak rendkívül hatékony helyszíni felépítése. Korszerű technológia, kedvező költségek és egy igazán élhető, szerethető otthon.

 Stabil és jól szigetelt falszerkezet

Stabil és jól szigetelt falszerkezet

Minőségi, precízen illeszkedő falak a legjobb hőszigetelési, stabilitási és hangszigetelési értékekkel. Speciális rétegrendű falszerkezeteink állékonysága és tartóssága minden tekintetben vetekszik a hagyományos építésű téglafaléval, többek között ezért is érdemes Gerliczky készház éptés mellett dönteni. Hő-és hangszigeteléshez kizárólag korszerű és környezetbarát anyagokat használunk, amelyek rendkívül tartósak, és tökéletese ellátják a feladatukat.

 Beépített elektromos fűtési rendszer

Beépített elektromos fűtési rendszer

Kellemes meleg gazdaságosan - elektromos fűtéssel és akár megújuló energiával kombináltan is. Egy Gerliczky készház esetében kimagaslóan fontos a környezettudatosság, ami a ház üzemeltetésében, így a fűtési rendszer kialakításában is meghatározó szempont. Olyan megoldásokat kínálunk Ügyfeleinknek, amelyek minden, a környezet óvását fontosnak tartó ember számára lelkiismeretesen vállalhatók, hiszen választható rendszereink a lehető legkisebb terhet róják bolygónkra.

 Hővisszanyerős szellőztető rendszer

Hővisszanyerős szellőztető rendszer

Minél jobb hőszigetelésű és légzárású egy Gerliczky készház, annál fontosabb a rendszeres szellőztetés. A napjainkban rendelkezésre álló korszerű technológiáknak köszönhetően nem kell attól tartani, hogy a kellemes belső környezet kialakítása a gazdaságos üzemeltetés rovására menne, hiszen a hővisszanyerős szellőztető rendszer által biztosított légcsere gondoskodik a folyamatos friss levegőről. Allergiások számára különösen ajánlott ezt a megoldást választani.

Időtálló, jól szigetelt fa tetőszerkezet

Időtálló, jól szigetelt fa tetőszerkezet

KVH gerendázatú, kőzetgyapot szigetelésű, magas párazáró értékű fóliával ellátott tetőszerkezet. A tető gyakorlatilag a ház első közvetlen védvonala, ezért is nagyon fontos, hogy tökéletesen lássa el funkcióját. Készházaink tetőszerkezete kifogástalan minőségű faanyagból készül, roppant stabil, a szigeteléshez pedig a leghatékonyabb anyagokat alkalmazzuk, amelyen nem terhelik a környezetet.

Aluplast 3 rétegű műanyag nyílászárók

Aluplast 3 rétegű műanyag nyílászárók

Kiváló hőszigetelési tulajdonságú műanyag ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók 3 rétegű üvegezéssel. A Gerliczky készházak egyik legfontosabb ismérve a kifogástalan minőség, így ha nem az általunk gyártott elemek kerülnek beépítésre, akkor csakis megbízható, korszerű márkák innovatív termékei mellett döntünk. Az Aluplast nyílászárói már bizonyítottak, és bár műanyagból készülnek, a cég gyártási folyamatai a fenntarthatóságot tartják szem előtt.

Komfortos és korszerű készházat szeretne minőségi kivitelben? Kérje egyedi ajánlatunkat még ma!

A Gerliczky könnyűszerkezetes ház építésének menete

1.

Ha Ön eldöntötte, hogy egy Gerlicky-készházat szeretne otthonának, és felveszi velünk a kapcsolatot, első lépésben felmérjük az igényeit, és a telek bejárása után vázoljuk a megvalósítható lehetőségeket. Ez a folyamat a legapróbb részletekre is kiterjed a ház méretétől kezdve a beosztáson át az egyedi elképzelésekig.

1.

2.

Elkészítjük a készház tervét a rögzített igényeknek és a terület adottságainak megfelelően. Fontos, hogy olyan terv kerüljön végleges elfogadásra, amelynek későbbi módosítását a Megrendelő nem látja indokoltnak, hiszen a házat a tervek alapján előre legyártott elemekből építjük meg – ez jelent garanciát a gyorsaságra és a kedvező árra.

3.

Saját üzemünkben legyártjuk az elemeket, méghozzá milliméteres pontossággal a csövezést, a vezetékek elhelyezését és az egyéb paramétereket illetően.

3.

4.

Az elemek legyártása után következik a helyszíni összeszerelés, amit mindössze néhány napon belül elvégzünk. Ez a gyors tempó jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy házaink kifejezetten jutányos áron érhetők el a hagyományos építkezésekhez képest, hiszen így rengeteg munkaidőt – és ezáltal költséget – takarítunk meg Ügyfeleinknek.

5.

A készház felépítése után egy évvel kerítünk sort az egyéves helyszíni bejárásra, és az esetleges garanciális hibák egyeztetésére.

5.

Élhető otthonok környezettudatos megoldásokkal

Az általunk tervezett és kivitelezett könnyűszerkezetes készházak jó része átfedést mutat az energiatakarékos házak halmazával, hiszen megoldásaink eleve a környezettudatosság jegyében születnek. Részben ennek köszönhető, hogy egy Gerlicky könnyűszerkezetes ház építése olcsón megvalósítható – és legalább ennyire vonzó benne az is, hogy mindez a készház üzemeltetésére is igaz, szintén a már hangsúlyozott energiatakarékos szemléletből fakadóan.

Tovább csökkenti az árat a gyors kivitelezés is. Az előzetesen egyeztetett tervek szerint legyártott elemek sokkal gyorsabban a helyükre kerülnek, mint a hagyományos ház építéséhez használt építőanyagok, és ez rengeteg munkabér megfizetésétől mentesíti ügyfeleinket. Tájékozódjon a készház árak alakulásáról weboldalunkon, és ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Készház építés tapasztalt szakemberekkel elérhető áron

Számos esetben helytálló, hogy a legjobb nem egyenlő, nem azonos a legdrágábbal, és ez a készház építés területén különösen igaz. Az egyre professzionálisabb technológiák megjelenése és az innovatív módszerek terjedése ma már azt jelenti, hogy hosszú távon inkább azok járnak jól, akik mernek újítani, akik a fejlődés mellett teszik le a voksukat, és nem ragaszkodnak minden áron a régi, megszokott metódusokhoz. Egy minden szempontból modern, haladó szellemű készház nemcsak ökológiai szempontból korrekt és elismerésre méltó döntés, hanem pénzügyi szempontból is okos lépés. Tapasztalt, profi, elkötelezett csapatra bízni a tervezést, gyártást és végül a készház építést, magától értetődő választás.

Ha szeretné, hogy Ön és a családja olyan házban találja meg az otthonát, amelyik magas minőséget képviselve felelősségteljes válaszokat ad a huszonegyedik század kihívásaira, döntsön a készház építés mellett! Tekintse meg referenciáinkat, és ha meggyőztük szaktudásunkról, vegye fel velünk a kapcsolatot – minden felmerülő kérdésére válaszolunk!

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.