Kapcsolat

Elérhetőségeink

Elérhetőségeink - írjon nekünk!hívjon minket!

Gerliczky Kft.

Gerliczki Károly építésvezető

+3670-772-7265
karoly.gerliczky@gmail.com

Üzem:

Csepel Művek
1211 Budapest, Csőhegesztő u. 2.
(előzetes bejelentkezés szükséges)

Székhely:

2023 Dunabogdány, Kiss utca 4.

Kérdés, ajánlatkérés

Kérdése van a készházakról?

Készházak olcsón vagy hagyományos ingatlanok drágán? Honlapunkat tanulmányozva az érdeklődők számára világossá válik, hogy a könnyűszerkezetes ház építés olcsón, gyorsan és precízen kivitelezhető megoldás, hiszen a készház építés sokkal egyszerűbb módja az otthonteremtésnek, mint a hagyományos építkezés. A téglaházzal szemben egy kulcsrakész könnyűszerkezetes ház kivitelezése jóval kevesebb időt és pénzt vesz igénybe, miközben minőség és élettartam tekintetében vetekszik egymással a két típus. Elhivatott szakemberekként arra törekszünk, hogy egyre többen ismerjék fel a készházban rejlő felbecsülhetetlen előnyöket, ezért készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.


Kérdése van a könnyűszerkezetes készházakkal kapcsolatban? Bővebben is érdeklik az energiatakarékos házak előnyei? Vagy szeretne még több információt kapni a könnyűszerkezetes ház árakról? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Írjon nekünk, ha ajánlatot kérne, és pontos tájékoztatást adunk a kulcsrakész könnyűszerkezetes ház árakra, a gyártás és kivitelezés menetére vonatkozóan!

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.