Árak

Mennyibe kerül egy ilyen családi ház?

Készház gyártási árak építési díjak

Egyedi igények, egyedi árak

Mivel minden esetben egyedi, hogy milyen igények merülnek fel a Megbízóink részéről, így minden esetben egyedi árajánlatot adunk a készház gyártásra. Az árak alakulása a készház alapterületén kívül függ a kért hálózati és gépészeti megoldásoktól, az azokhoz szükséges vezetékezés, csövezés típusától, illetve a burkolatok típusától.

Kész ház árak

Nálunk a kulcsrakész ház valóban kulcsrakész, ahova már csak a bútorait és a bőröndöket kell hozni!

A kulcsrakész könnyűszerkezetes házak előnye a gyors kivitelezés, ugyanakkor ez nem járhat lemondásokkal a minőség terén sem. Egyeztessen kollégáinkkal, és döntse el már a rajzasztalnál, hogy milyen megoldásokkal kívánja kényelmessé és esztétikussá tenni új otthonát!

A könnyűszerkezetes házak pontos áraiért írjon nekünk, vagy keressen minket telefonon bizalommal.

KÍVÜL KÉSZ KIVITEL

Bruttó alapterületenként nettó 300.000 forinttól
Külsőleg teljesen kész könnyűszerkezetes készház:kívül nemesvakolattal ellátott falak, beszerelt külső nyílászárók, kész tető, belül gipszkartonozott falak és elektromos előkészítés. A további gépészeti és hálózati munkák, burkolás, belső ajtók, stb. megoldása Önre vár.
Kívül kész kivitel

KULCSRAKÉSZ KIVITEL

2025-ös évre vonatkozóan bruttó alapterületenként nettó 525.000 forinttól. 
Átadásra kész készház: A festés, burkolás is befejezett, a belső nyílászárók a helyükön vannak, az igényelt gépészeti megoldások kialakításra kerülnek. Az ár taltalmaz burkolatokat, szanitereket és a gépészetet, hőszivattyút. Pontos műszakitartalmunkat kérje az info@gerliczky.hu kontakton.
A könnyűszerkezetes családi ház kulcsrakész állapotban van.
Kulcsrakész kivitel

KÉSZHÁZ PANELEK

Mi legyártjuk, a helyszínen összeszereljük, Önnek csak be kell fejezni.

A kivitelezés során megtörténik az előre legyártott falak, a födém és a tetőpanelek helyszíni, szakszerű összeállítása.

A falak belső gipszkartontól a külső fagyapot szigetelésig mindent tartalmaznak.

Készház panelek

Egyéb tudnivalók információk

Mire vonatkoznak a panel árak?

Lehetőség van csak külső és/vagy belső falak, vagy akár csak tetőpanelek gyártására is.

 Az önállóan rendelhető panelek:

 • Homlokzati fal                           
 • Belső teherhordó fal
 • Válaszfal
 • Födémpanel
 • Tetőpanel

A részletekről kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Mit értünk hasznos alapterület alatt?

Röviden és tömören meghatározva a hasznos alapterület nem más, mint az ingatlan szabad alapterülete a falak és egyéb épületszerkezetek beleszámítása nélkül, de csak abban az esetben, ha a belmagasság meghaladja az 1,9 métert. Ebből adódik, hogy például a lépcső alatti terület vagy a tetőtér egyes részei nem számítandók bele a szabad alapterületbe.  Ezt az Országos Területrendezési és Építési Követelmények (OTÉK) elnevezésű rendelet tartalmazza, ettől eltérni nem lehet. A hasznos alapterület nem összekeverendő a nettó alapterülettel, hiszen utóbbi esetében nem követelmény a legalább 1,9 méteres belmagasság.

Milyen műszaki tartalommal rendelkeznek a Gerliczky könnyűszerkezetes házak?

Egy épület, egy ház tulajdonságait és értékét a lokáció mellett a rá jellemző műszaki tartalom határozza meg alapvetően. Korántsem mindegy, miből készülnek és milyen vastagságúak a falak, mekkora a szerkezet teherbírása, milyen anyagok kerülnek felhasználásra a szigetelés kialakításában, és a többi. A Gerlickzy készházak minden tekintetben eleget tesznek a huszonegyedik századi korszerűség követelményeinek az alapanyagoktól a gyártásig úgy, hogy közben a törvényi előírásoknak is teljes körűen megfelelnek. Nálunk a könnyűszerkezetes ház árak nem a modern technológia ellenére, hanem éppen annak köszönhetően jutányosak, így készházaink széles réteg számára elérhetők, és forintban kifejezett értékük roppant kedvező.

Főfal, födém és tető panel rétegrend:

Falszerkezet: U=0,15W/m2K

 • 1,5 mm Thermomaster Szilikon kész homlokzati vékonyvakolat fehér színben
 • ágyazott üvegszövettel4cm Steico Protect Dry szigetelés
 • 6x20 cm osztrák KVH gerenda, közte 20 cm ISOVER üveggyapot
 • 12 mm OSB 3
 • Rothoblaas Vaporvlies 120 párafékező fólia, Rothoblass szalaggal ragasztva minden szükséges helyen a megfelelő légzárás érdekében.
 • 15 mm Rigips tűzgátló gipszkarton

Záró födém:U=0,12W/m2K

 • 10 cm Isover Uniroll plus hőszigetelés 6x20 KVH gerenda 50 cm távolságonként,
 • közte 20 cm Isover Uniroll plus hőszigetelés,
 • Rothoblaas Vaporvlies 120 párafékező fólia, Rothoblass szalaggal ragasztva minden szükséges helyen a megfelelő légzárás érdekében.
 • 22 mm deszkaváz 40 cm távolságonként 15 mm tűzgátló gipszkarton
Tetőszerkezet:
 • 35 fokos nyeregtető
 • Bramac Romai Novo héjazat és kiegészítők.
 • 3x5 cm léc
  5x5 cm ellenléc
 • Masterplast Mastermax Top 3 tetőfólia
 • 8x16 cm KVH szarufa

Tekintse meg típusterveinket!

Noha minden esetben nyitottak vagyunk az egyedi ötletek és elképzelések megvalósítására, Ügyfeleink kész típustervek közül is kiválaszthatják az igényeiknek megfelelőt. E tervek megalkotásába minden tapasztalatunkat és szaktudásunkat beletettük, hogy a lehető legélhetőbb és legszerethetőbb otthonokat építhessük meg. Különböző alapterületű ingatlanjainkat egytől egyig ideális elosztás és térkihasználás jellemzi. Típusterveink további előnye, hogy ezek alapján gyorsan és precízen gyárthatók le az elemek a saját üzemünkben, ami igen kedvező hatást gyakorol a készház árakra.

A készház építés technológiája rendkívül költséghatékony, hiszen a házak szerkezeti elemei (külső fal, belső tartó és válaszfal, födém, tetőpanel) üzemünkben kerülnek előgyártásra. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy egy-egy típus kiválasztása után ne lehetne mód az egyedi igények érvényesítésére. Sőt! Célunk, hogy minden készház a lehető legotthonosabb, legkényelmesebb legyen, és a lehető legnagyobb mértékben tükrözze ügyfeleink személyiségét. Fontosnak tartjuk, hogy a ház tervezési folyamatában folyamatos kapcsolatban legyünk ügyfeleinkkel. Mivel a készházak szerkezeti elemei a tervek alapján pontosan kerülnek legyártásra, az utólagos, kivitelezés közbeni módosítás nehezen megoldható, a rajzasztalon azonban az egyedi igények könnyen beépíthetők. Lépjen velünk kapcsolatba, és beszéljünk elképzeléseiről!

Amennyiben még idén szerződik velünk, a kész tervekre 2022. december 31-éig elfogadott építési engedély esetében 5% áfát biztosítunk. A 2023-ban jóváhagyott építési engedélyek már 27%-os áfával kalkulált árat kapnak.

Vegye igénybe a CSOK és a Zöld hitel kínálta lehetőségeket, és válassza készházainkat, hiszen megfelelő önerő esetén árgaranciát vállalunk!

 

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.