Árak

Mennyibe kerül egy ilyen családi ház?

Készház gyártási árak építési díjakEgyedi igények, egyedi árak

Mivel minden esetben egyedi, hogy milyen igények merülnek fel a Megbízóink részéről, így minden esetben egyedi árajánlatot adunk a készház gyártásra. Az árak alakulása a készház alapterületén kívül függ a kért hálózati és gépészeti megoldásoktól, az azokhoz szükséges vezetékezés, csövezés típusától, illetve a burkolatok típusától.


Kész ház árak

Nálunk a kulcsrakész ház valóban kulcsrakész, ahova már csak a bútorait és a bőröndöket kell hozni!

A kulcsrakész könnyűszerkezetes házak előnye a gyors kivitelezés, ugyanakkor ez nem járhat lemondásokkal a minőség terén sem. Egyeztessen kollégáinkkal, és döntse el már a rajzasztalnál, hogy milyen megoldásokkal kívánja kényelmessé és esztétikussá tenni új otthonát!

A könnyűszerkezetes házak pontos áraiért írjon nekünk, vagy keressen minket telefonon bizalommal.

KÍVÜL KÉSZ KIVITEL

Bruttó alapterületenként nettó 300.000 forinttól
Külsőleg teljesen kész könnyűszerkezetes készház:kívül nemesvakolattal ellátott falak, beszerelt külső nyílászárók, kész tető, belül gipszkartonozott falak és elektromos előkészítés. A további gépészeti és hálózati munkák, burkolás, belső ajtók, stb. megoldása Önre vár.
Kívül kész kivitel

KULCSRAKÉSZ KIVITEL

Bruttó alapterületenként nettó 440.000 forinttól 
Átadásra kész készház: A festés, burkolás is befejezett, a belső nyílászárók a helyükön vannak, az igényelt gépészeti megoldások kialakításra kerültek.
Az ár taltalmaz burkolatokat, szanitereket és a gépészetet, hőszivattyút* is.
A könnyűszerkezetes családi ház kulcsrakész állapotban van.
Kulcsrakész kivitel

PANEL ÁRAK

Mi legyártjuk, a helyszínen összeszereljük, Önnek csak be kell fejezni.

Előre legyártott fal, födém és tetőpanelek helyszíni összeállítása. A falak belső gipszkartontól a külső fagyapot szigetelésig mindent tartalmaznak.


Panel árak

Egyéb tudnivalók információk

Mire vonatkoznak a panel árak?

Lehetőség van csak külső és/vagy belső falak, vagy akár csak tetőpanelek gyártására is.

 Az önállóan rendelhető panelek:

  • Homlokzati fal                           
  • Belső teherhordó fal
  • Válaszfal
  • Födémpanel
  • Tetőpanel

A részletekről kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Mit értünk hasznos alapterület alatt?

Röviden és tömören meghatározva a hasznos alapterület nem más, mint az ingatlan szabad alapterülete a falak és egyéb épületszerkezetek beleszámítása nélkül, de csak abban az esetben, ha a belmagasság meghaladja az 1,9 métert. Ebből adódik, hogy például a lépcső alatti terület vagy a tetőtér egyes részei nem számítandók bele a szabad alapterületbe.  Ezt az Országos Területrendezési és Építési Követelmények (OTÉK) elnevezésű rendelet tartalmazza, ettől eltérni nem lehet. A hasznos alapterület nem összekeverendő a nettó alapterülettel, hiszen utóbbi esetében nem követelmény a legalább 1,9 méteres belmagasság.

Milyen műszaki tartalommal rendelkeznek a Gerliczky könnyűszerkezetes házak?

Egy épület, egy ház tulajdonságait és értékét a lokáció mellett a rá jellemző műszaki tartalom határozza meg alapvetően. Korántsem mindegy, miből készülnek és milyen vastagságúak a falak, mekkora a szerkezet teherbírása, milyen anyagok kerülnek felhasználásra a szigetelés kialakításában, és a többi. A Gerlickzy készházak minden tekintetben eleget tesznek a huszonegyedik századi korszerűség követelményeinek az alapanyagoktól a gyártásig úgy, hogy közben a törvényi előírásoknak is teljes körűen megfelelnek. Nálunk a könnyűszerkezetes ház árak nem a modern technológia ellenére, hanem éppen annak köszönhetően jutányosak, így készházaink széles réteg számára elérhetők, és forintban kifejezett értékük roppant kedvező.

Az alábbi gombokra kattintva megtekintheti a kész házaink műszaki tartalmát, valamint fal- és tetőpanel prospektusunkat.

Blogbejegyzéseink

Tekintse meg típusterveinket!

Noha minden esetben nyitottak vagyunk az egyedi ötletek és elképzelések megvalósítására, Ügyfeleink kész típustervek közül is kiválaszthatják az igényeiknek megfelelőt. E tervek megalkotásába minden tapasztalatunkat és szaktudásunkat beletettük, hogy a lehető legélhetőbb és legszerethetőbb otthonokat építhessük meg. Különböző alapterületű ingatlanjainkat egytől egyig ideális elosztás és térkihasználás jellemzi. Típusterveink további előnye, hogy ezek alapján gyorsan és precízen gyárthatók le az elemek a saját üzemünkben, ami igen kedvező hatást gyakorol a készház árakra.

A készház építés technológiája rendkívül költséghatékony, hiszen a házak szerkezeti elemei (külső fal, belső tartó és válaszfal, födém, tetőpanel) üzemünkben kerülnek előgyártásra. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy egy-egy típus kiválasztása után ne lehetne mód az egyedi igények érvényesítésére. Sőt! Célunk, hogy minden készház a lehető legotthonosabb, legkényelmesebb legyen, és a lehető legnagyobb mértékben tükrözze ügyfeleink személyiségét. Fontosnak tartjuk, hogy a ház tervezési folyamatában folyamatos kapcsolatban legyünk ügyfeleinkkel. Mivel a készházak szerkezeti elemei a tervek alapján pontosan kerülnek legyártásra, az utólagos, kivitelezés közbeni módosítás nehezen megoldható, a rajzasztalon azonban az egyedi igények könnyen beépíthetők. Lépjen velünk kapcsolatba, és beszéljünk elképzeléseiről!

Amennyiben még idén szerződik velünk, a kész tervekre 2022. december 31-éig elfogadott építési engedély esetében 5% áfát biztosítunk. A 2023-ban jóváhagyott építési engedélyek már 27%-os áfával kalkulált árat kapnak.

Vegye igénybe a CSOK és a Zöld hitel kínálta lehetőségeket, és válassza készházainkat, hiszen megfelelő önerő esetén árgaranciát vállalunk!

 

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.