Tetőpanelek

Párazáró réteggel, fóliázott kivitelben

Időtálló fa tetőszerkezet fóliázott tető

Bővíthető fa tetőszerkezet

A tető tökéletesen alkalmazkodik az időjárás viszonyaihoz.

A tervezési fázisban Ön eldönti, hogy szeretné-e bővíteni a tetőterét. Annak érdekében, hogy a tető egy élőhely legyen, a szarufák közötti szabad területet is szigeteljük, amihez ásványgyapotot használunk. Ez biztosítja, hogy a hő a házban maradjon. A kondenzvíz elleni védelem érdekében magas párazáró értékkel (sd) rendelkező fóliát  helyezünk el. Ezt követi a vázszerkezet és a gipszkarton. A kulcsrakész készház csomagban ezeket kiegészítve kapja meg a kívánt falszínt.

A jó tetőszerkezet védi házát az esőtől és az időjárástól.

A ház tetőszerkezetének szerkezete fából készül, függetlenül attól, hogy elegáns tető, modern lapos tető, vagy klasszikus tető, pontosan és kiváló minőségben van gyártva gyárunkban.

Fóliával ellátva visszük a helyszínre, így háza már az első este is fedett lehet.

Minden esetben KVH gerendát használunk készházaink tetőszerkezeteinél is, amely szárított, gyalult és állandó C24-es minőségű melyet osztrák és német importból szerzünk be. Továbbá tetőtervező program segítségével előre elkészített szabásztervet készítünk. Tetőinket paneles technológiával üzemben gyártjuk. Így az ön háza nem marad védtelen az időjárással szemben.

Tetőszerkezet kialakítása paneles technológiával

A felhasznált anyagok*:

  • Tetőszerkezet 160 mm + 80 mm
  • Hőszigetelés 250 mm 
  • PE fólia párazárásként
  • Ritkított deszkázat 22 mm 
  • Gipszkarton RFI 12,5 mm

*A tető típusától függően a felhasznált anyagok vastagsága változhat. Az információ megfelel egy fejlett tetőnek.

Párazáró fóliás tető könnyűszerkezetes házon

Figyelem: Lehetősége van csak tetőpanelek vásárlására, így ha régi tetőt kell cserélni, akkor sem marad a háza napokig fedetlen. Ha napkollektoros vagy napelemes rendszert szeretne otthonára, természetesen biztonságosan és optimálisan illeszthető.

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.