Aktuális kivitelezéseink

Aktuáliskivitelezéseink építkezéseink

Folyamatban lévő készházak

Tekintse meg, hogyan készülnek a Gerliczky energiatakarékos házak!

Az első lépésben az előzetesen kidolgozott terveknek megfelelően a saját üzemünkben milliméter pontossággal legyártjuk a ház elemeit. Az innovatív gyártási technológiának, továbbá a természetes és modern, kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően az alkotórészekből pár nap alatt felépítjük a házat a helyszínen. A költség- és energiahatékony, rendkívül gyors kivitelezés miatt az építési folyamatok nem függnek az időjárási viszonyoktól, és így maximális precizitással tudjuk azokat lebonyolítani.

Minden esetben az Ön elképzelései alapján készítjük el a könnyűszerkezetes készházak egyedi ajánlatát. Egyeztessen kollégáinkkal, és vegyen részt a tervezési folyamatban!

Kétszintes készház Ausztria

Készház Szigetszentmiklós

Energiahatékony, panel rendszerű készházak

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.