Szellőztető rendszer

Alacsony energiaveszteség, magas hatásfok

Hővisszanyerős szellőztető rendszer automata szellőző

Csökkentse a hőveszteséget!

Az általunk épített könnyűszerkezetes családi házak modern, energiatakarékos házak jól szigetelt hőburokkal, hogy megtartsák a meleget, és kevesebb energiára legyen szüksége a fűtéshez. De minél jobb hőszigetelésű és légzárású egy Gerliczky készház, annál fontosabb a rendszeres szellőztetés. Az egészséges és kellemes belső környezethez egyszerűen szükség van a friss külső levegőre.

Tudta, hogy a klasszikus ablakos szellőztetés mintegy 50% fűtési energiaveszteséget okoz?

Ezért javasoljuk ügyfeleinknek az ellenőrzött hővisszanyerős szellőzőrendszert, amely 80-90%-os hatásfokkal működik.

Ez végzi az áporodott levegő folyamatos cseréjét és szabályozza a friss levegő beáramlását az épületbe, vagyis használatával rendszeres légcsere zajlik.

Hővisszanyerős szellőztető rendszer könnyűszerkezetes házba

Különösen hasznos az allergiában szenvedők számára: a szellőztető rendszer ugyanis felszerelhető pollenszűrővel is! A szűrő akár a 95%-os hatékonysággal szűri ki a nemkívánatos virágport, így a lakószobákba csak a szűrt levegő juthat be. Áldás azok számára, akiket szénanátha és más allergiák sújtanak. Egy hővisszanyerős szellőző rendszerrel ellátott Gerliczky készház tökéletes otthon az allergiások számára is.

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.