Energiatakarékos házak egy zöldebb jövőért

Több évtizedes építőipari tapasztalattal a hátunk mögött 2016-ban alapítottuk cégünket, amivel célunk a legmodernebb készháztechnológiák iránti hazai igények felkeltése volt. Építőipari technikánk alkalmazásával lehetséges a könnyűszerkezetes készházak gyors, minőségi elkészítése, és ami talán a legfontosabb: mindezt a megszokott építési költségeknél jóval kevesebbért.

Környezettudatosan megválasztott anyagokból készült házainkat különleges építési konstrukció jellemzi. Ennek lényege, hogy üzemünkben előregyártott elemekből a helyszínen már csak a precíz összeszereléssel kell foglalkozni – így Ön pénzt és energiát spórol meg. Szó szerint, hiszen az általunk épített energiatakarékos házak megfelelnek a legkorszerűbb ökológiai követelményeknek mind a szigetelés, mind pedig a beépíthető fűtésrendszerek tekintetében.

Az üzemi gyártás ugyanakkor nem jelenti azt, hogy Önnek nincs beleszólása a tervek alakulásába. Éppen ellenkezőleg! Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinket már a kezdetektől bevonjuk a tervezés folyamatába, egyéni elképzelésekhez szabva a tökéletes otthon.

Image

Gerliczki Károly

Már édesanyám is házépítéssel foglalkozott, így az építőipar gyermekkorom óta része az életemnek. Családi és ikerházak építésében is hosszú évek tapasztalatával rendelkezem, legyen szó tégla- vagy Ytongépületekről. 2016 óta készházak építésével foglalkozom.

Németországi és ausztriai útjaim során tanulmányoztam a vezető építőipari cégek kivitelezési technikáit, az alapoktól kezdve a házállításon át egészen a kulcsrakész kivitelezésig. A készház-technológia előnyei között az energiatakarékosság, a kényelem és a kivitelezés egyszerűsége mellett annak környezettudatosságát tartom a legfontosabbnak, hiszen bolygónknak most erre van a legnagyobb szüksége. Álmom egy teljesen zöld világ – munkámmal és cégünk tömeges faültetési kampányával ehhez szeretnék hozzájárulni.

Image

Gerliczki Tímea

Közgazdasági területen végeztem a tanulmányaimat, majd megszerzett ismereteimet két cégnél, illetve több projektnél is kamatoztattam, közvetlenül tartva a kapcsolatot a megrendelőkkel. Gyermekeink megszületése után nem volt kérdés, hogy magam is családi vállalkozásunkban folytassam a munkát, és készházak iránti szeretetemmel hozzájáruljak a családi projektek vezetéséhez. Hiszem, hogy ha egyre több emberrel sikerül megismertetnünk a kimagasló értékekkel rendelkező készházak előnyeit, többen és többen fognak a környezettudatos otthonok felé fordulni.

Minden általunk épített házhoz napelemrendszert és általunk ültetett fákat adunk ajándékba, így kívánunk minél jobban hozzájárulni a környezettudatos életmód térhódításához. Úgy gondolom, családi vállalkozásunk remek választás minden építkezni vágyónak, hiszen fontos számunkra a vevőközpontúság, az ütemtervek pontos tartása – és ami a mindennél lényegesebb, fanatikus maximalisták vagyunk.

Ön is megfizethető, energiatakarékos otthonra vágyik? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot!

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.