Kulcsrakész házak

Kulcsrakészkivitelházak

Kulcsrakész kivitel – a biztos megoldás

A Gerliczky készházak rendkívüli előnye, hogy ügyfeleink többféle elkészültségi szinten is megrendelhetik őket, így kívül kész, de akár kulcsrakész kivitelben is. Amennyiben Ön ragaszkodik saját kivitelező csapatához, vagy saját maga szeretné elvégezni az utolsó simításokat, a kívül kész kivitelű házak jó megoldást jelenthetnek, ha azonban szeretne mindent egy kézben tartani, és biztos lenni abban, hogy minden a legmagasabb minőségben készül el, úgy válasszon kulcsrakész könnyűszerkezetes házat!

Kulcsrakész házak olcsón

Amennyiben a Gerliczky készházakat választja, a gyors az egyénre szabott megoldásokat, a gyors kivitelezést és a modern technológiákat választja. Ha szolgáltatásunk mellett dönt, nem szükséges Önnek embert keresnie az egyes részfeladatok elvégzéséhez – mi a tervezéstől a festésig vállaljuk a munkát.

Miért éri meg kulcsrakész házat választani?

  • Mert megszabadítjuk az építkezés nehézségeitől.
  • Mert biztos lehet benne, hogy a kivitelezés szereplői tisztában lesznek minden munkafázissal.
  • Mert még típusházak esetén is érvényesítheti egyéni elképzeléseit.

A kulcsrakész ház nem csupán egy szerkezetkész épületet jelent, hanem egy olyan otthont, amely kiépített gépészettel, modern fűtésrendszerrel, kiváló hő- és hangszigeteléssel, valamint az ügyfél ízlése szerint megválasztott burkolatokkal, szaniterekkel vagy egyéb kiegészítőkkel várja új lakóit.

Amennyiben Ön szeretne befolyással lenni az építkezés menetére, azonban nem kíván elveszni a részletekben, mi átvállaljuk a munka nehezét, és olyan készházat adunk át, amelybe már csak beköltözni kell.

A kulcsrakész könnyűszerkezetes házak jellemzői

  • Kifogástalan, modern műszaki állapot
  • Választható gépészeti megoldások
  • Ügyfélre szabott esztétikai kivitelezés
  • Átlátható költségvetésű munkafolyamat
  • Garantáltan a legjobb minőségű építőanyagok
  • Folyamatos kapcsolattartás a beruházás teljes folyamata alatt

5%-os áfa a kulcsrakész könnyűszerkezetes házakra is

Amennyiben új otthona 2022. december 31-éig elfogadott építési engedélyt szerez, nem kell aggódnia a magas áfakulcs miatt, és akár a jövő évben megkezdett kivitelezés esetén is garantált az 5%-os áfa. A 2023-ban jóváhagyott építési engedéllyel rendelkező házakra 25%-os áfa fog vonatkozni.

Ne késlekedjen a döntéssel – kezdjen bele álmai otthonának felépítésébe most!

Kulcsrakész ház

Image

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.
logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.