Átadott házak

Átadottházakkészházak

Elkészült, átadott készházaink

Egy kép többet mond ezer szónál – ki ne ismerné a mondást? Örömmel mutatjuk be megvalósult projektjeinket, mert hiszünk abban, hogy inspirációt adhatnak mindazoknak, akik az otthonteremtésben is környezetkímélő megoldásokat keresnek. Egyedi igényeket kiszolgáló készházaink tökéletes helyszínt teremtenek a kiegyensúlyozott élethez, mivel maximálisak igazodnak a megrendelők elvárásaihoz.

A készház építés olyan döntés, amely kompromisszumok nélkül biztosítja a kényelmet, ugyanakkor teljes mértékben figyelembe veszi azt az egyre szélesebb körben jelentkező igényt, hogy a lehető legkisebb terhet rójuk a környezetünkre. Ráadásul egy könnyűszerkezetes ház árak tekintetében is a legkedvezőbb választás. Tekintse meg átadott házainkat!

Könnyűszerkezetes készház

Könnyűszerkezetes ház - Szada

Könnyűszerkezetes ház - Szigetszentmiklós

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.