Környezettudatos készház

Környezettudatos készházkönnyűszerkezetes ház

Felelősség a jövőért – könnyűszerkezetes készházak

Ahhoz, hogy egy társadalmat átszőhessen a környezettudatosság és a jövő generációk iránti felelősségérzet, egyéni szinten is érezni kell a probléma súlyát. Ma már rengeteg információnk van azzal kapcsolatban, hogy milyen súlyos, sok esetben visszafordíthatatlan károkat okoz az emberiség a környezetben és a természetben, ami egyre többekben kelt nyomasztó érzést. Szerencsére megoldások is szép számmal adottak, amelyek alkalmazásával sokat tehetünk a Föld megóvásáért. Ezért váltanak sokan műanyagról papírra, üvegre, textilre, azért döntenek sokan a tömegközlekedés és biciklizés mellett a városi autózás helyett, és persze ezért veszik egyre többen fontolóra az alternatív házépítési metódusokat. A könnyűszerkezetes készházak is azon épületek csoportjába tartoznak, amelyek igyekeznek minimálisra csökkenteni a környezet terhelését.


Szupertartósság – készház építés lebomló anyagokból

Gyorsan oszlassunk is el egy esetleges tévhitet: ha egy ház lebomló anyagokból készül, az még véletlenül sem azt jelenti, hogy az épület rövidebb élettartamú például egy téglaháznál. A környezettudatos hozzáállást képviselő készházak előnye sokkal inkább ökológiai nézőpontból jelentős. A természetes építőanyag lényege az alacsony feldolgozottsági szint és az élettartam végén a természeti anyagkörforgásba való egyszerű visszavezethetőség. Szerencsére ma már az építőiparban is egyre markánsabban jelenik meg a környezeti fenntarthatóság szemlélete, és a Gerliczky készházak is ezt az értékrendet képviselik. Tudjon meg még többet képzett, tapasztalt szakembereinktől, lépjen velünk kapcsolatba!

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.