Időtálló készházak

Környezettudatos és időtállókészház

Időtálló értékteremtés a Gerliczky készházakkal

Bár a Gerliczky könnyűszerkezetes készházak biológiailag lebomló anyagokból készülnek, ez mit sem vesz el abból a vitathatatlan tényből, hogy készházaink rendkívül tartósak. A magas minőség iránti elkötelezettségünk modern könnyűszerkezetes készházainkat időtállóvá, esztétikussá, élhetővé teszik.

Ugyan a könnyűszerkezetes készházakat gyakorta állítják szembe a téglaházakkal, mondván, egy készház sosem lehet annyira tartós, mint egy téglaház (ami akár generációkat is kiszolgálhat), azért nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy egy-egy tudatos építkezés nem csupán annyiból áll, hogy egy masszív tető kerül a fejünk fölé. Minden új ház építésében ott van az értékteremtés lehetősége is, mi több, ha befektetési oldalról is nézzük, egy könnyűszerkezetes készház nem csak környezetbarát, de pénztárcakímélő megoldást is jelent a minőségi otthonteremtéshez.
Mint az ismeretes, a készházak egyik legnagyobb előnye más ingatlantípusokkal szemben, hogy innovatív technológiájuknak hála rendkívül gyorsan elkészülnek. Ám ez a fajta dinamikusabb építési tempó egyáltalán nem megy az erős és stabil könnyűszerkezetes konstrukciók rovására, így a könnyűszerkezetes házakra is maximálisan igaz, hogy időtállóak, tartósak, sőt, az állandó karbantartás minden nyűgjétől-bajától is megkímélnek minket.

Ha Ön is kulcsrakész könnyűszerkezetes ház építésében gondolkozik, bizonyosan nem fogja megbánni, ha felveszi cégünkkel a kapcsolatot. Kérje részletes árajánlatunkat, vagy munkatársaink bővebb tájékoztatását a készházak előnyeiről!
Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.