Energiatakarékos készházak

Energiatakar√©kosk√©szh√°zak√©s korszerŇĪ

A Gerliczky k√∂nnyŇĪszerkezetes k√©szh√°zak nem csak rendk√≠v√ľl korszerŇĪek √©s idŇĎt√°ll√≥ak, de energiahat√©konys√°gb√≥l is jelesre vizsg√°znak. Mind a kivitelez√©s mozzanataiban, mind pedig birtokba v√©tel√ľk ut√°n megc√°folhatatlanul bebizony√≠tj√°k, hogy a XXI. sz√°zadi k√∂vetelm√©nyeknek megfelelŇĎen alacsony energiafelhaszn√°l√°s√ļak.

Energiahat√©konys√°g A ‚Äď Z-ig

Az anyagfelhaszn√°l√°st√≥l kezdve eg√©szen az √©p√≠t√©sen √©s √ľzemeltet√©sen kereszt√ľl, a k√©szh√°zak olyan korszerŇĪ technol√≥gi√°kon alapulnak, amik maxim√°lisan megfelelnek a k√∂zel nulla energiaig√©nyŇĪ √©p√ľletek k√∂vetelm√©nyszintjeinek. A kulcsrak√©sz k√∂nnyŇĪszerkezetes h√°zak faszerkezete, szigetel√©se √©s minŇĎs√©gi ny√≠l√°sz√°r√≥i is az energiahat√©konys√°g √©s a kl√≠mav√©delem szempontjai szerint ker√ľlnek kiv√°laszt√°sra. Ez pedig nem csak a k√∂rnyezettudatos √©letm√≥dot prefer√°l√≥k tetsz√©s√©t nyerheti el, hanem mindenki m√°s√©t is, aki innovat√≠v, fenntarthat√≥ technol√≥gi√°k haszn√°lat√°val szeretne szemmel l√°that√≥ √∂sszegeket is megtakar√≠tani, p√©ld√°ul otthona rezsik√∂lts√©gein.

Az energiatakar√©koss√°g nem a j√∂vŇĎben, a jelenben keresendŇĎ

A k√∂zel nulla energiaig√©nyŇĪ √©p√ľletek √©s az energiatakar√©kos √©p√≠tkez√©si m√≥dok nem a t√°voli j√∂vŇĎben keresendŇĎek, hanem abszol√ļt a jelent jelentik. Az energiatakar√©koss√°g nem luxusmegold√°sokon nyugszik, hanem innovat√≠v, mindenki sz√°m√°ra el√©rhetŇĎ technol√≥gi√°kon. D√∂nt√©shozatal√°ban √©rdemes azt is szem elŇĎtt tartania, hogy a rezsik√∂lts√©gek folyamatos √©s hektikus emelked√©se miatt az energiatakar√©kos √©p√≠t√©si lehetŇĎs√©gek napjainkban rendk√≠v√ľl fel√©rt√©kelŇĎdtek ‚Äď hozzon tudatos d√∂nt√©st, forduljon hozz√°nk bizalommal!

Gerliczky Kft.

K√©szh√°zak, k√∂nnyŇĪszerkezetes k√©szh√°zak kivitelez√©se egyedi ig√©ny szerint - csal√°di h√°zak speci√°lis technol√≥gi√°val, energiatakar√©kos megold√°sokkal, elŇĎre gy√°rtott elemekbŇĎl, gyors helysz√≠ni √∂ssze√°ll√≠t√°ssal.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu k√©szh√°z √©p√≠t√©s weboldal cookie-kat (s√ľtiket) haszn√°l a jobb felhaszn√°l√≥i √©lm√©ny √©s anonim statisztik√°k gyŇĪjt√©se c√©lj√°b√≥l.