Energiatakarékos készházak

Energiatakarékoskészházakés korszerű

A Gerliczky könnyűszerkezetes készházak nem csak rendkívül korszerűek és időtállóak, de energiahatékonyságból is jelesre vizsgáznak. Mind a kivitelezés mozzanataiban, mind pedig birtokba vételük után megcáfolhatatlanul bebizonyítják, hogy a XXI. századi követelményeknek megfelelően alacsony energiafelhasználásúak.

Energiahatékonyság A – Z-ig

Az anyagfelhasználástól kezdve egészen az építésen és üzemeltetésen keresztül, a készházak olyan korszerű technológiákon alapulnak, amik maximálisan megfelelnek a közel nulla energiaigényű épületek követelményszintjeinek. A kulcsrakész könnyűszerkezetes házak faszerkezete, szigetelése és minőségi nyílászárói is az energiahatékonyság és a klímavédelem szempontjai szerint kerülnek kiválasztásra. Ez pedig nem csak a környezettudatos életmódot preferálók tetszését nyerheti el, hanem mindenki másét is, aki innovatív, fenntartható technológiák használatával szeretne szemmel látható összegeket is megtakarítani, például otthona rezsiköltségein.

Az energiatakarékosság nem a jövőben, a jelenben keresendő

A közel nulla energiaigényű épületek és az energiatakarékos építkezési módok nem a távoli jövőben keresendőek, hanem abszolút a jelent jelentik. Az energiatakarékosság nem luxusmegoldásokon nyugszik, hanem innovatív, mindenki számára elérhető technológiákon. Döntéshozatalában érdemes azt is szem előtt tartania, hogy a rezsiköltségek folyamatos és hektikus emelkedése miatt az energiatakarékos építési lehetőségek napjainkban rendkívül felértékelődtek – hozzon tudatos döntést, forduljon hozzánk bizalommal!

Blogbejegyzéseink

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.