Energiatakarékos fűtés, hűtés

Energiatakarékosfűtéshűtés

Készház építés a korszerűség jegyében

Ha építkezésről van szó, a korszerűség nem pusztán az aktuális trendeknek, hanem a szigorú elvárásoknak – és sok esetben előírásoknak – való megfelelést is jelenti. Mivel az otthonunkat hosszú távra tervezzük, a modern megoldások megtérülését is hosszabb távon célszerű nézni. Ha minőségi szigetelés, energiatakarékos fűtés-hűtés, valamint modern nyílászárók mellett döntünk, azzal nemcsak a környezettudatos életmódunkat alapozhatjuk meg, de a közüzemi számláink is jóval alacsonyabbak lesznek – és a Gerliczky készházak esetében ezek mind adottak.

Egy általunk tervezett, gyártott és kivitelezett készház minden tekintetben korszerű, a gyártási technológiától kezdve a fal- és tetőszerkezeten át a fűtési és szellőztetőrendszerig, valamint a nyílászárókig. A napelemes elektromos fűtési rendszer mellett a hőszivattyús is elérhető, és okos tervezéssel a fűtésszámla nem pusztán csökkenthető, hanem akár nullára is kihozható. A kiváló hőszigetelésű, kimondottan hosszú élettartamú nyílászárók is nagyban hozzájárulnak a készház energiatakarékos üzemeltetéséhez. Ugyanez elmondható a remek hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal bíró falszerkezetről is, amely saját üzemünkben, milliméteres pontossággal készül. Igény esetén hővisszanyerős szellőztetőrendszert is kiépítünk, amivel minimálisra csökkenthető a fűtési energiaveszteség, tovább növelve az energiahatékonyságot.

A fentiek tükrében tehát egy Gerliczky könnyűszerkezetes ház árak vonatkozásában, rövid és hosszú távon nézve is remek döntés. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a részletekről!


Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.