Modern készházak

Energiatakarékosés korszerűés modern

Korszerű készházak

A Gerliczky készházak minden tekintetben a legmagasabb minőséget és a legkorszerűbb technológiákat képviselik, így hatékony szigeteléssel és modern fűtésrendszerrel ellátva, környezetbarát alapanyagokból, a huszonegyedik században elvárható fenntarthatóság jegyében készülnek. Könnyűszerkezetes készházaink kivitelezése a hagyományos építési technológiákhoz képest jóval kisebb ökológiai lábnyommal jár, és hosszú távon is pénztárcakímélő megoldást jelent.

Természetesen a korszerűségért

 A huszonegyedik században a korszerűség egyet jelent a természetes, fenntartható technológiával, és ez alól az építőipar sem lehet kivétel. A Gerliczky készházak éppen ezért olyan, biológiailag lebomló anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a szerkezeti tartósságot, ugyanakkor nem terhelik a bolygó ökoszisztémáját. Készházaink minden tekintetben az élhető lakókörnyezet megteremtéséért készülnek, így legfőbb építőelemük a fa, és szigetelőanyagokként sem használunk a környezetre ártalmas anyagokat.

Modern fűtés és alacsony rezsi

A Gerliczky készházak esetében a fenntarthatóság az energiahatékonyságon is megmutatkozik. Típusházaink egyaránt felszerelhetők napelemes rendszerekkel és modern hőszivattyúkkal is, így a rezsiszámla akár nulla forintra is csökkenthető. Számunkra elsődleges fontosságú, hogy a készházaink technológiája minden tekintetben a legkorszerűbb élményt kínálják lakóik számára, így a hőveszteség minimalizálását a hatékony szigetelés mellett a pollenszűrővel ellátott szellőztető rendszerek is elősegítik.

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.