Könnyűszerkezetes ház építés, átépítés

Az átépítés egyszerűbb, mint hinné!

A könnyűszerkezetes házak átépítése

Az esetek többségében még a legkisebb átalakítás is felfordulással, kosszal jár, nem beszélve arról, hogy az ingatlan átépítése idő- és energiaigényes, így olykor már akkor elmegy a kedvünk az egésztől még mielőtt tulajdonképpen belevágnánk. Pedig, ha bővül a család biztosan több helyre lesz szükségünk, mint ahogy azt is gyakori eset, hogy kényelmi vagy esztétikai szempontok miatt újragondoljuk, újratervezzük otthonunk felosztását, a helyiségekben rejlő, még kiaknázatlan lehetőségeket.

Egy kulcsrakész könnyűszerkezetes ház is bármikor bővíthető

A téglaházakkal ellentétben, a könnyűszerkezetes házak bővítése, felújítása sokkal egyszerűbben és gyorsabban megy, mint az elsőre gondolnánk. A könnyűszerkezetes ház építése mellett számos érv szól: a környezettudatosság, az energiahatékonyság, a maximális komfort, az esztétikus kivitel, a hosszú élettartam, a megfizethetőség és végül, de nem utolsó sorban a könnyűszerkezetes házak népszerűségét erősíti az is, hogy könnyen bővíthetőek vagy igény esetén átalakíthatóak is. Ilyen esetekben is célszerű a tervező-kivitelező céghez fordulni, velük egyeztetni, tőlük tanácsot kérni, hiszen kivitelezőként ők nem csak a házunkat, de úgy általában a könnyűszerkezetes házak minden jellemzőit is ismerik. Persze minden átalakítási munka plusz költséggel jár, és ez alól a könnyűszerkezetes házak sem kivételek. Azonban a bővítés és az átépítés ebben az esetben könnyebben és gyorsabban mehet, mert a modern könnyűszerkezetes építési technológiának hála, még a falak is áthelyezhetőek minden nagyobb gond nélkül.

Szeretné bővíteni könnyűszerkezetes ingatlanát? Konzultáljon velünk a lehetőségekről!

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.
logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.