Kívül kész kivitel

Kívül készkivitelházak

Kívül kész kivitel – a kreatív megoldásokhoz

Sokan nem tudják, de egy készházat többféle kivitelben is meg lehet rendelni, annak függvényében, hogy az ügyfél mennyire szeretne befejezett végeredményt kapni, vagy milyen mértékben kívánja a maga által szerzett szakemberekkel alakítani a készház belső tereit.

Cégünk többféle lehetőséget kínál ügyfeleinknek, így készházaink akár kívül kész kivitelben is felépíthetők. De mit is jelent ez a gyakorlatban?

Kívül kész kivitelű készházak olcsón

A kívül kész kivitelű könnyűszerkezetes Gerliczky házak teljes mértékben megfelelnek a készházak szerkezeti követelményeinek, így nemcsak szerkezetkészek, de minden nyílászáró, minden külső vakolt fal, illetve elektromos előkészítés is a tulajdonos rendelkezésére áll. Ugyanakkor ezek az ingatlanok nem tekinthetők teljesen befejezett készházaknak, hiszen a villanyszerelés, fűtési rendszer, aljzatolás, burkolás, a beltéri nyílászárók vagy éppen a festés kivitelezése már a tulajdonosra vár.

Mit foglalnak magukban a kívül kész házak?

  • A szerkezetkész épületet
  • Beépített ablakokat és kültéri ajtókat
  • A kész tetőt
  • A szakszerű szigetelést
  • Igény szerint a víz- és elektromos előkészítést

Kinek jó megoldás a kívül kész kivitel?

  • Azok számára, akik ragaszkodnak saját, jól ismert kőműves, festő-mázoló, illetve asztalos mestereikhez.
  • Azok számára, akik szeretik a végső simításokat maguk elvégezni.

A kívül kész házak műszakilag kifogástalan épületek, azonban sokkal több kreativitást és szabadságot engednek meg a tulajdonos számára, mint a kulcsrakész otthonok. Mindemellett nem elhanyagolható körülmény az sem, hogy az árérzékenyebb megrendelők adott esetben spórolhatnak a kivitelezésen.

Könnyűszerkezetes készházak csökkentett áfával

Természetesen ameddig az újépítésű házakra érvényes az áfakedvezmény, úgy a kívül kész otthonok is 5%-os áfával rendelhetők. Ugyanakkor fontos tudni, hogy az 5%-os áfával kizárólag a 2022. december 31-éig elfogadott építési engedéllyel rendelkező házakra kaphatók, így a 2023-ban jóváhagyott építési engedéllyel rendelkező épületekre már 25%-os áfa vonatkozik.

Kívül kész ház

Image

Blogbejegyzéseink

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.