Panelekkészházakhozkedvező áron

Panelek készházakhoz

A hazai piacon egyedülálló módon cégünk nem csupán kívül kész és kulcsrakész könnyűszerkezetes házakkal foglalkozik, de készházaink építéséhez használt paneljeinket külön is forgalmazzuk. Szeretné maga megoldani a kivitelezést? Vagy éppen bővítené ingatlanát, és csak néhány szerkezeti elemre van szüksége? Válassza paneljeinket!

A könnyűszerkezetes készházak előnyei

A Gerliczky készházak rendkívüli előnye, hogy gyorsan és energiatakarékosan építhetők fel. A készházak szerkezeti elemeit saját üzemünkben gyártjuk, így a házat a helyszínen már csupán össze kell szerelni.

Nagypaneles technológiánk lehetővé teszi az ingatlan egyszerűen kivitelezhető bővítését is. A hagyományos téglaházakkal ellentétben nálunk csupán elegendő a kívánt méretben megrendelnie a készre gyártott elemeket, és már össze is szerelhető a tervezett épületrész.

Miért érdemes készházpaneleket használnia?

  • Mert így garantált a gyors ütemű beruházás
  • Mert így energiatakarékosan építhető fel új otthona
  • Mert így helytakarékosan és költséghatékonyan építkezhet
  • Mert szerkezeti elemeink kizárólag magas minőségű, természetes anyagokból készülnek
  • Mert alapanyagaink kizárólag minőség-ellenőrzés után kerülnek felhasználásra
  • Mert minden panel milliméteres pontossággal kerül legyártásra

Készházpanelek rendelésre

Kínálatunkban kiváló ár-érték arányban találhatók meg a külső és belső teherhordó falak, a vékonyabb válaszfalak, valamint a födém- és tetőpanelek is.

Akár Ön szeretné beépíteni a megrendelt elemeket, akár minket bízna meg a helyszíni összeszereléssel, állunk rendelkezésére! Keressen minket most!

Készház panel

Image

Blogbejegyzéseink

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.