Gyors, biztonságos kivitelezés

Gyors, biztonságos készház kivitelezéskulcsrakész családi ház

Kulcsrakész könnyűszerkezetes ház építése gyorsan

A hagyományos építkezésekkel kapcsolatban az időtartam az egyik legfontosabb és legkockázatosabb tényező. Amennyiben elhúzódik a folyamat, akkor a tulajdonosoknak több negatív következménnyel is számolniuk kell. Egyrészt mindenképp emelkednek a költségeik, hiszen egyébként is folyamatosan emelkednek az alapanyag- és munkaerőárak, és persze addig is kell lakni valahol, jellemzően albérletben, ami ebben az esetben, kis túlzással, ablakon kidobott pénznek tekinthető. Másrészt ott van a sok bosszankodás, a stressz, az idegeskedés és türelmetlenség, ami rendkívül rossz hatással van a mindennapokra. Mindezeket tekintetbe véve nem is lehet kérdés, miért jó a kimondottan gyorsan és kiszámítható tempóban megépülő könnyűszerkezetes készházak mellett dönteni.


Készház építés biztonságosan

Kiszámíthatóságából adódóan a készház építés anyagi szempontból roppant biztonságosnak mondható, de maga a kivitelezési folyamata is az, hiszen nem kell számolni váratlan nehézségekkel. Ennek igazán egyszerű a magyarázata: mivel a Gerliczky készházak gondosan megtervezett, előre legyártott panelekből, mindössze néhány nap alatt épül meg az előkészített helyszínen, a munkálatok is kiszámíthatóan és biztonságosan zajlanak.

A moduláris építési technológia tehát olyan előnyökkel bír, amelyek a hagyományos módszerekre soha nem lesznek jellemzők: rövidebb idő alatt, alacsonyabb költségen és lényegesen kisebb biztonsági kockázattal készülnek el a könnyűszerkezetes készházak. Keressen minket bizalommal!

Gerliczky Kft.

Készházak, könnyűszerkezetes készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.